فقط حرف نزن شروع کن!
- خیلی وقتها باید این جمله رو با خودت تکرار کنی. به قول امام علی (علیه السلام) از تسویف «امروز فردا کردن» دوری کن که مردم را هلاک میکند. یکی از درسهای کربلا در لحظه تصمیم گرفتن است؛ حر بن یزید ریاحی شخصیتی بود که در لحظه تصمیم گرفت و تغییر کرد و از آن طرف هم افراد زیادی بودند که به بهانههای مختلف در جواب به دعوت امام حسین (علیه السلام) امروز و فردا میکردند و امام زمانشان را تنها میگذاشتند.
- اگر با خودت اینطوری فکر میکنید که “وقتی باید شروع کرد که هیچ مشکلی سر راهمان نباشد” سخت در اشتباهی! چون امکان ندارد که در رشد یک موانعی را سر راهتان نداشته باشید، پس از همین حالا شروع کن 🙂
- باید حواست باشه که یک وقت اگه شروع کردی پیش همه بری بگی که من فلان کار شروع کردم و فلان چیز رو راه انداختم و… چون به قول امام جواد (علیه السلام) “حرف زدن از کاری قبل از استوار شدن آن، باعث نابودی آن کار میشود”. البته مشورت یادت نره.
- اگر با خودت فکر میکنی که “وقتی باید شروع کنی که انگیزت چسبیده باشه به سقف” باز هم سخت در اشتباهی، چون متأسفانه این افکار یک فرد مبتدی هست؛ حرفهای ها همیشه شروع میکنند و از شکستها و موفقیتها چه کوچک و چه بزرگ درس میگیرد و اینطوری از همه زودتر یاد میگیرند و از همه جلوتر میافتند «البته یادت نره که جوانب را باید در نظر گرفت و خیلی با متانت به راه ادامه داد».
- اگر فکر میکنی که “یک کار باید کامل کامل باشد” باز هم سخت در اشتباهی، اصلاً کدام از کارهایی را که میبینید کامل کامله؟ بالاخره ممکنه یک جایی اشتباهی رخ بدهد و یا با شکستی مواجه بشوید، پس ممکنه که شکست بخوری.
- نباید منتظر این باشی که موانع از بین برود که قبلتر در مورد این نکته توضیح دادیم.
- خودت رو زیاد معطل فرصتها نکن چون ممکنه برنامههات بهم بریزه و وقتت حروم بشه.
- بنویس! یه وقتهایی ایدههایی که به ذهنت میرسه که شاید ده دقیقهی بعد یادت بره پس هر ایدهای به ذهنت رسید رو تو یک جایی بنویس تا از ذهنت نپره.
- یکی از چیزهایی که به انسان انگیزه میدهد این است که انسان با امام خودش عهد و پیمانی ببنده و در بعد گزارش بده که چه کارهایی رو انجام داده و چه نیازهایی دارد، قطعاً جواب میده.
- و این رو بدون که آدمهای تنبل هیچ وقت یک سرباز خوب برای امام زمانش نمیشه.